Saturday, June 13, 2009

Pasum

MAlam Kepada hari jumAat tu aku naik bengang oleh satu peristiwa...jeng,jeng,jeng...


Aku baru je nak tutup mata lalu aku terdengar sorakan meriah bagaikan orng baru menang "moto"..huk2... Aku lihat jam pukul12.15a.m...Sapa lak yang memekak malam2 ni...Takkan ada budak evolved jadi werewolf...sbb mlm tu aku tgok bulan mengambang...naik bulu roma aku... Tapi makin lama aku dgar bunyi2 trsbut makin familiar...macam Bunyi Sub kolej je..Sub atau nama lainnya cheers..Ada orientation week ke??? xde lak... Aku pun x berpuas hati lalu kelaur dari bilik ku...lalu menuju ke arah balkoni besar kat floor aku...

MAK OIII...nate ape lak ni(trngganu slang)

Aku tgok block onna(perempuan) balkoni diorang dari tingkat bawah smpai atas skali penuh. Setelah aku selidik rupenye diorng(BUDAK PASUM) tgh battle ngan PP(pembantu Pelajar) sape buat sub lagi hebat.. hhmmm...diorang ni xtahu ke jam dah pukul brapa or mereka ni buta so xdapat tgok jam or tak cukup duit nak beli jam or x pandai tgok jam..kesian nyerrr...

Malam tu memang malam yang akan dikenangkan...orng nak tidur ada pulak orng buat bising..bayangkan ada 1400 orng BUdak Pasum kat KK12...KAlau ye pun nak buat Sub buat lah ptng ke or kalau nak buat sangat waktu malam pegi DDBKL minta permit nak buat kat Dataran Merdeka ..leh lawan Sub ngan samseng Jalanan..

p/s teringat ngan sub-zero dalam mortal combat

0 comments:

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP