Monday, June 15, 2009

WAt a day....

sukareta..... Itu je ungkapan yang aku leh ungkapkan...LetihX1000....hahaha...mane xletih 2 malam aku tido pukul 3 pagi..hahaha...buat ape pukul 3 baru tdur...HMMM...buat ape ek...Buat kerje, hapal kanji n goi(vocab) and paling penting skali facebooking..hahahaha.... Aku rasa budak2 kat AAj dah bnyak yang ke virus ni..kalah virus HINI @ swine flu...sapa xtahu maksud swine tu ia nya bermaksud BA*!..hahaha..kene cencord kalau x kna saman nanti..cmne nak bayar, duit elaun pun JPA belum masukkan...Budak2 yang belum hantar borng punye pasal lah ni..Jpa diorang xkan masukkan Duit$$$ kalau semua lom submit perjanjian....So sape yang belum Hantar cepatlah,....


BAlik cite tdi...nasib baik hari ni kelas abis awal ckit..5.40 cmtu...sbb dah bis discuss tutorial physics so balik lah...hahha...MAlam tadi aku tdur pukul 3.00pg cmtu..MAlam tdi chat ngan kawan sekolah lama aku qadim.... cite pasal jepun and PElakon-pelakon Jepun..huhuuhh...Tu yang chat dri pukul 1 sampai pukul 3..hahah...PAstu aku pun melayari Keindahan mimpi...hehehe....LUpelah nak cakap, sebelum aku chat malam tdi aku makan besar ckit..bukan apa, ada sorng ONANohito kat umah die ada kenduri so adalah tapau unutk kami kat cni...Mkan apa ek..hmm..NAsi, gulai kambing n nanas patu ada daging apa ntah,..so aku pun makanlah kat bilik junior aku kat sekolah Syifaa(sapa budak smsk kenal lah)... Kenyang gler....

So aku pun berjaya bgun pukul 6.40 gtu... g solat n berkemas nak g Kelas...So aku turun syokudo(cafe) around 7.30 cmtu...aku pagi tdi cobalah makan nasi lemak kat !@#$%^& cafe(nama dirahsiakan)...tapi aku sedikit frust sbb timun die cam dah xleh makan..huh, ilangkan mood aku pagi2 je...dah lah ngantok x cukup tidur sarapan lak buat hal..hmm...

xpe tapi sebenarnye hari ni hari yang aku tunggu2 cause akan dapat balik result dua testo ayng aku ambik minggu lepas...Bunpou(grammar) n KAnji testo.....Semasa kelas Mahfuzah sensei lah test2 tu akan di pulangkan balik...dug dub dug dub..bergentar jantung ku.....

jeng
jeng
jeng

AGRHHHHHHH...aku punya bunpou dapat 94%...walaupun x berpuasa hati tapi aku bersyukur jelah...bnyak yang salah tu sbb saolan mengkonfius kan..hahahah...Tpi Kanji atelah buat aku gembira ckit hari ni....sbb aku dapat MAnten(100%)...syukur Alhamdulillah....rasa nak menangis terharu dngan kejayaan tu....lolz...

Wat a day,banyak benda berlaku kat AAj..tpi kat sini benda berlaku ngan cpt as fast as a shinkansen...hahaha...aku berharap hari esok akan lebih baik dari hari ini ...SO guys,,,gamnbarimashio ne......JA mata....


0 comments:

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP